DR. RIESZ TAMÁS LL.M.

partner

TELEFON
+36 1 266 7963

Tamás az Iroda vezető partnereinek egyike, az Iroda társalapítója. Mind az üzletfejlesztésben, mind a napi munkában aktívan részt vesz az Iroda 2006-os alapításától kezdve. Személyes közreműködésével járul hozzá ahhoz, hogy az Iroda Ügyfeleinek megbízásait a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesítse.

Szakmai területek

Tamás széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik vállalatok és vezetőik komplex tranzakciók és vállalkozásstratégiai kérdések során való tanácsolása területén, ideértve a vállalatirányításhoz és vállalati pénzügyekhez kapcsolódó kérdéseket is. Tamás nemzetközi vállalatokat, jelentős pénzügyi intézményeket, magántőke- és egyéb vagyonkezelőket, valamint befolyásos magánszemélyeket képviselt, legjelentősebb ügyeikben.

Az Iroda alapítását megelőzően Tamás, egy vezető, „Magic Circle” nemzetközi ügyvédi iroda (Allen & Overy LLP) tagjaként vezette Magyarországon, az M&A, média, munkajogi, vállalati és versenyjogi gyakorlatát.

Tamás ügyvéd, bankszakjogász, EU jogi szakértő.  Szakterülete a gazdasági jog, versenyjog, munkajog és média jog. Számos publikáció kötődik a nevéhez.

Képzettség
ELTE Jogi kar, JD
King’s College, London, LL.M.
Tagság
Budapesti Ügyvédi Kamara
Nyelvek
Magyar (anyanyelv), Angol, Német
Hobbi
Miska kancsó gyűjtemény, Horgászat, Tenisz

Ismerje meg csapatunk
többi tagját

https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/riesz_tamas_small_3.jpg
DR. RIESZ TAMÁS LL.M.
https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/HIRS-BOTOS_boglarka_small_3.jpg
DR. HIRS-BOTOS BOGLÁRKA LL.M.
https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/BIRO_CSABA_small.jpg
DR. BÍRÓ CSABA
https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/PUCSOK_ALBERT_small_2.jpg
DR. PUCSOK ALBERT

Lépjen kapcsolatba velünk!

A Riesz & Péteri az MSI Global Alliance és Proteus nemzetközi szervezetek tagja.

Ezt a honlapot a Riesz Ügyvédi Iroda és a Péteri Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában (www.bpugyvedikamara.hu) bejegyzett ügyvédi irodák tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak

Copyright © Riesz & Péteri