SZOLGÁLTATÁSAINKSzakmai tudásunkkal
támogatjuk Önt és vállalkozását

SZAKTERÜLETEINKA Riesz & Péteri jogi szolgáltatásait magánszemélyek és vállalti Ügyfelek számára egyaránt kínálja.

Jelen gyorsan változó világban az ügyvédi irodákra nagy nyomás nehezedik, hogy idő- és költséghatékony módon nyújtsanak ügyfélközpontú jogi szolgáltatást. A Riesz & Péteri mindig a kiválóságra törekszik, és elkötelezett amellett, hogy tevékenysége központjába Ügyfelei céljait és elvárásit helyezze.

Szakterületeink

Munkajog

Támogatjuk a munkaadókat a mindennapi HR kérdések, munkaviszony keletkezések és megszűntetések, stratégiai projektek és a munkahelyi viták kezelése területén.

Szellemi tulajdon

Szellemi tulajdonnal kapcsolatos ügyek teljes körében nyújtunk tanácsot Ügyfeleink részére. Akár szellemi tulajdonjogának terjedelmét szeretné meghatározni, akár azok értékét jobban kiaknázni.

Adatvédelem

Segítünk Ügyfeleinknek adataik széleskörű védelmének megvalósítása során, és biztosítjuk, hogy megfeleljenek mind a helyi, mind az EU-s adatvédelmi előírásoknak működésük során.

Bevándorlás

Egyedülálló képzettséggel rendelkezünk ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen típusú és méretű bevándorlással kapcsolatos ügyben segítsük Ügyfeleinket.

Média-reklám

A médiához, a szórakoztató- és a reklámiparhoz kapcsolódó szerződések kidolgozásában és letárgyalásában széleskörű tapasztalattal rendelkezünk.

Privát ügyfél szolgáltatások

Az élet változása során valószínű, hogy szükségessé válik jogi szolgáltatás igénybevétele, hogy segítse életeseményeink különböző aspektusait.

Civil szervezetek

Irodánk kiemelten foglalkozik a civil szervezetek jogával, ezért különösen az alapítványok és az egyesületek létesítésében, változásbejegyzésében, közhasznúvá tételében, végelszámolásában.

A Riesz & Péteri az MSI Global Alliance és Proteus nemzetközi szervezetek tagja.

Ezt a honlapot a Riesz Ügyvédi Iroda és a Péteri Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában (www.bpugyvedikamara.hu) bejegyzett ügyvédi irodák tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak

Copyright © Riesz & Péteri