SZOLGÁLTATÁSAINKSzakmai tudásunkkal támogatjuk Önt vagy vállalatát

MUNKAJOG

Támogatjuk a munkaadókat a mindennapi HR kérdések, munkaviszony keletkezések és megszűntetések, stratégiai projektek és a munkahelyi viták kezelése területén. Irodánk rendszeresen segíti a munkáltatókat az igényeikhez igazított munkajogi dokumentációk elkészítésében, beleértve a management megállapodásokat, a munkaszerződéseket, valamint a HR szabályzatokat és eljárásrendet egyaránt. Mindemellett tanácsadást nyújtunk Ügyfeleinknek a HR területén felmerülő személyes adatokkal kapcsolatos adatvédelmi kötelezettségeikről.

A vállalati tranzakciók foglalkoztatási vonatkozásaival kapcsolatos tanácsadás szintén olyan terület, amelyben Irodánk otthonosan mozog.

Vezető beosztású munkavállalóknak segítséget nyújtunk abban, hogy a legjobb feltételek letárgyalása mellett léphessenek új munkaviszonyba vagy pozícióba, vagy amennyiben munkaviszonyuk véget ér, úgy az a legkedvezőbb feltételek mellett szűnhessen meg.

Irodánk rendszeresen tanácsol vezető munkavállalókat és vállalkozásokat munkajogi, HR kérdések széles körében, és büszke arra, hogy gyors, praktikus és felhasználóbarát tanácsokkal látja el Ügyfeleit.

A közelmúltban kiemelt tanácsadási területként lépett fel, a koronavírus járvánnyal kapcsolatban felmerülő HR kérdések területe.

Segítséget nyújtunk munkaügyi kérdésekben, többek között, de nem kizárólagosan az alábbi területeken:

 • Az Ügyfél magyarországi munkaügyi terveinek végrehajtásához szükséges minimumkövetelmények meghatározása;
 • A szükséges dokumentáció elkészítése a hatályos magyar munka- és adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően;
 • Az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott, munkajogi dokumentáció áttekintése;
 • Belső szabályzatok készítése;
 • Teljes körű jogi tanácsadás a véglegesített dokumentáció végrehajtásával kapcsolatban;
 • Folyamatos HR támogatás biztosítása magyar jogi ügyekben.

Kérdése van?

IRODA
H1093 Budapest, Lónyay u. 19. I. em. 1-2.
E-MAIL
info@pui.hu
TELEFON
+36 1 266 7693

Lépjen velünk kapcsolatba!Hívjon minket ma,
küldjön üzenetet,
vagy keressen fel minket
személyesen irodánkban.

  A Riesz & Péteri az MSI Global Alliance és Proteus nemzetközi szervezetek tagja.

  Ezt a honlapot a Riesz Ügyvédi Iroda és a Péteri Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában (www.bpugyvedikamara.hu) bejegyzett ügyvédi irodák tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak

  Copyright © Riesz & Péteri