A legfőbb etikai erény
az igazságosság

ARISZTOTELÉSZ

Riesz & Péteri Ügyvédi Iroda

BEMUTATKOZUNK

A Riesz & Péteri jogi szolgáltatásait magánszemélyek és vállalti Ügyfelek számára egyaránt kínálja, helyi és nemzetközi szinten. Jól képzett, tapasztalt és gyakorlott csapatunk készen áll széleskörű jogi igények kielégítésére.

Irodánkat, az alapító partnerek, Dr. Riesz Tamás LL.M. és Dr. Bíró Csaba vezetik, akik tapasztalata és szakértelme biztosítja, hogy könnyedén megragadják az ügy lényegét, így a lehető legrövidebb időn belül hatékony és praktikus jogi megoldásokat tudnak kínálni. Irodánk nagy tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, szakértő ügyvédeket, lelkes jelölteket és gyakornokokat alkalmaz.

Irodánk hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszik Ügyfeleivel, proaktív módon nyújt segítséget az üzleti ügyekben és hatékonyan oldja meg a felmerülő jogi problémákat.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy magas színvonalú, professzionális és jól alkalmazható gyakorlati tanácsokat adjunk Ügyfeleinkek az üzletfejlesztési döntésekhez és stratégiai tervezéshez.

Alapvető küldetésünknek tekintjük, hogy Ügyfeleinknek, mindenkor megbízható módon, színvonalas jogi tanácsokat nyújtsunk, üzleti szemlélettel.

Iroda
1093 Bp, Lónyay u. 19. I. em. 1-2
E-MAIL
info@riesz.hu
TELEPHONE
+36 1 266 7693
Nyitvatartás
H-P: 8:30-18:00

Hogyan működünk?

Működésünk alapértékei
CSAPATMUNKA
FIGYELMESSÉG
POZITÍVIZMUS
PROAKTÍVITÁS
MEGCSINÁLJUK

Csapatunk

https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/riesz_tamas_small_2.jpg
DR. RIESZ TAMÁS LL.M.

Alapító partner

https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/HIRS-BOTOS_boglarka_small_2.jpg
DR. HIRS-BOTOS BOGLÁRKA

Senior Associate

https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/BIRO_CSABA.jpg
DR. BÍRÓ CSABA

Partner

https://www.pui.hu/wp-content/uploads/2021/11/PUCSOK_ALBERT_small.jpg
DR. PUCSOK ALBERT

Partner

A Riesz & Péteri az MSI Global Alliance és Proteus nemzetközi szervezetek tagja.

Ezt a honlapot a Riesz Ügyvédi Iroda és a Péteri Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamarában (www.bpugyvedikamara.hu) bejegyzett ügyvédi irodák tartják fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak

Copyright © Riesz & Péteri